LAROUSSE mala riznica bakinih saveta

LAROUSSE mala riznica bakinih saveta
Biljana Kukoleča(prevod)

Izdavač: Vulkan izdavaštvo

Ova fantastična zbirka sadrži preko 800 sjajnih saveta za lečenje, ulepšavanje, čišćenje kuće, održavanje bašte i kuvanje… A sve to sasvim prirodno i provereno delotvorno!
Bezbroj veštačkih preparata nudi nam čudotvorna rešenja za sve naše probleme – međutim, njihovi sastojci su nam često nepoznati, rezultati daleko od obećanih, a neretko bivamo izloženi štetnim dejstvima hemikalija za koje nismo ni pretpostavljali da se nalaze unutra.
Dok smo brigu o našem zdravlju i domaćinstvu poveravali prirodi, sve je nekako bilo manje komplikovano. Naše bake bile su pravi

majstori u rešavanju sitnih dnevnih problema, a sve su oduvek činile pomoću jednostavnih, prirodnih proizvoda, koji su uz to i vrlo pristupačni. Njihova mudrost i višedecenijsko iskustvo pretočeni su u ovaj raskošno ilustrovani priručnik, koji će vam pomoći da se vratite pravim vrednostima i provereno delotvornim rešenjima.
Više od 800 jednostavnih, mudrih saveta koji će vam pomoći da na najlakši način ostvarite najbolje rezultate i rešite mnoge od najčešćih problema u našoj svakodnevici.
Vratimo se prirodi i izvornim vrednostima!


2014; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 352 str.; 978-86-10-00929-3;