Kreiranje radosti : nikad nije kasno da ostvarite svoje snove : Dragana Stojić

Kreiranje radosti : nikad nije kasno da ostvarite svoje snove : Dragana Stojić
Dragana Stojić(autor)
Izdavač: Čigoja

Ova knjiga vam daje odgovore na pitanja koja stalno postavljate sebi. Iznenadićete se. Izađite iz začaranog kruga i osećajte se voljeno i čarobno.
Život vas voli, sviđalo se to vama ili ne! Vi ste jedina sila koja može nešto da učini za sebe. Ali ne silom, već ljubavlju.
Ova knjiga je inspiracija za vašu Radost života, u kome stvarate jednostavnu i zdravu sliku o sebi. Kada pronađete razloge u sebi uvek ćete imati čemu da se radujete.
Našu životnu radost čine naš rad, umeće i skup naših vrlina sastavljenih u ljubav prema sebi. Kada uspostavite ljubav unutar sebe vi možete da kreirate svoj svet, porodicu, zdravlje i ljubav.
Radostan čovek je kao sunce. Kud god ide osvetljava!

Zato, čim pročitate prvu stranicu i zakoračite Draganinim putem spoznaje radosti, uočavate iskren, otvoren i duhovit način prikazivanja lekcija i iskustava iz sopstvenog života. Otkrivaju vam se putokazi, putevi i putići ka pronalaženju Radosti života kojoj svi težimo. Hvala Dragana na svetlosti kojom zračiš, inspirišeš i osvetljavaš naše puteve i raskršća pokazujući nam pravac svojim ličnim primerom. Ovaj jedinstveni priručnik za postizanje radosti najbolji je poklon za Vas i sve koje volite.
Maja Milivojević, HYL trener


2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 198 str.; 978-86-531-0232-6;