Kreativna vizualizacija – Koristite moć svoje imaginacije da ostvarite ono što želite u svom životu : Šakti Gavejn

Kreativna vizualizacija - Koristite moć svoje imaginacije da ostvarite ono što želite u svom životu : Šakti Gavejn
Šakti Gavejn(autor)
Izdavač: Leo commerce

Kreativna vizuelizacija je veština korišćenja mentalnih slika i afirmacija kako bi se ostvarile pozitivne promene u vašem životu. Ona se može uspešno primeniti u oblasti zdravlja, posla, umetnosti i sporta, zapravo, može imati uticaj na svaki deo vašeg života. Sa više od šest miliona kopija prodatih širom sveta, ovaj pionirski bestseler i večiti favorit čitalaca pomogao je pokretanje novog pokreta u oblasti ličnog razvoja, od onog trenutka kada je prvi put objavljen.
Ovaj kla

sični vodič bogat je meditacijama, vežbama i tehnikama koje vam mogu pomoći da upotrebite moć svoje imaginacije u cilju ostvarivanja svega onoga što želite u svom životu, promene naučenih obrazaca ponašanja, poboljšnja samopouzdanja, postizanja ciljeva u karijeri, povećanja blagostanja, razvoja keativnosti, dostizanja vitalnosti, poboljšanja zdravlja, postizanja stanja duboke relaksiranosti i još mnogo toga. Ova knjiga vam može pomoći da u potpunosti ovladate sopstvenim životom.
Otvoren um i srce koje prati želja da značajno obogatite svoj život, predstavljaju sve što je potrebno da biste razumeli ovu knjigu i zatim pripremite sebe za neke značajne i istinski izuzetne trenutke.
Kreativna vizuelizacija je veština koja se godinama unazad uspešno primenjuje na polju zdravlja, edukacije, posla, sporta i umetnosti. Gavejn objašnjava kako da koristimo mentalne slike i afirmacije u cilju stvaranja pozitivnih promena u svom životu. Knjiga sadrži meditacije i vežbe koje su usmerene da pomognu korisniku da kanališe energiju u pozitivnom smeru, osnaži samopouzdanje, unapredi opšte zdravstvemo stanje i doživi duboku relaksaciju. Ovo je knjiga koja je doprinela razvoju novog pokreta.
„Verujem i uverila sam se u sopstvenom životu da kreativna vizuelizacija deluje.”
Opra Vinfri
„Kreativna vizuelizacija deluje.”
Opra Vinfri
„Šakti Gavejn nam objašnjava šta znači biti sopstveni instrument u dramatičnim i pozitivnim promenama u našim životima.”
Mothering


2017; Broširani povez; latinica; 24 cm;