Inženjerski dizajn i grafika pomoću SolidWorksa 2014 : James Bethune

Inženjerski dizajn i grafika pomoću SolidWorksa 2014 : James Bethune
James Bethune(autor)
Izdavač: Kompjuter biblioteka

Inženjerski dizajn i grafika pomoću SolidWorksa 2014 prikazuje kako da se koristi SolidWorks za kreiranje inženjerskih crteža i projekata.
Knjiga je fokusirana na kreiranje inženjerskih crteža, uključujući dimenzije i tolerancije i upotrebu standardnih delova i alatki. Svako poglavlje sadrži primer rešavanja problema, korak po korak, koji vam prikazuje kako da primenite koncepte predstavljene u poglavlju.
Efikasno podučavanje kroz tekstove će vam pomoći da naučite i savladate različite koncepte:
– Ciljevi: Svako poglavlje započinje ciljevima i uvodom.
– Rezimei: Svako poglavlje uključuje rezime i vežbe.
– Brojne ilust

racije: Veliki broj ilustracija zajedno sa objašnjenjima predstavljaju vizuelni pristup učenja. Studenti mogu da vide tekst koji vide i na ekranu sa dodatkom opisnog teksta.
– Praktična primena: U tekstu se nalaze stotine projekata za vežbu različitih težina (daleko više od bilo koje knjige o kompjuterskoj grafici). Ove vežbe pojačavaju sadržaje svakog poglavlja i pomažu prilikom učenja.
– Fleksibilnost: Pomoću stotina vežbi koje su predstavljene u knjizi, instruktori mogu da dodele različite vežbe unutar istog razreda iz godine u godinu bez ponavljanja vežbi za studente.
– Zadovoljavanje standarda: U tekstu su upotrebljeni ANSI standardi za dimenzije i tolerancije. To pomaže studentima da razumeju kako su njihovi projekti definisani za proizvodnju i da razumeju važnost pravilno primenjenih tolerancija.
– Pristup korak-po-korak: U predstavljanju osnova inženjerskih crteža pomoću SolidWorksa, u tekstu je upotrebljen pristup korak-po-korak, koji omogućava studentima da rade i uče brzinom koja njima odgovara.


2014; Broširani povez; latinica; 24 cm; 840 str.; 9780321993991;